Proizvodi

Predstavljamo Vam:

ANTI SAN ALARMI

 

ANTI SAN ALARM je nov, revolucionaran proizvod na srpskom tržištu. Obaveštava pospane vozače da su zadremali za volanom, usled umora ili smanjene koncentracije. Anti san alarm poseduje ugrađen senzor osetljiv na pokret, potupno neškodljiv jer za razliku od konkurentskih proizvoda, ne sadrži živu, već čip koji reaguje na pokrete glave pod uglom od 15°-25°.

 RKF0126-1-2

Zvukom jačine 85 db, vibracijom kao i njihovom kombinacijom upozorava vozača na opasnost od uspavljivanja za volanom, ili na radu kao i tokom učenja.

Preporučuje se i vozačima i suvozačima!>>>

 RKF0131-1

Anti san alarm 1

 

 rkf0128-1Anti san Alarm je uređaj koji u toku vožnje može da vas probudi, spasi vaš život i živote vaših saputnika, kao i živote drugih učesnika u saobraćaju na putu, i da spreči nastajanje materijalne štete na vašem vozilu i vozilima drugih učesnika u saobraćaju. Anti san alarm je jedinstven bežični uređaj koji je razvijen pre svega za sprečavanje vozača da zaspi za volanom. Uspavljivanje za volanom može izazvati veliki broj povreda i imati smrtni ishod. Kada vozite umorni, san ne možete da kontrolišete. Anti san alarm Vas opominje zvukom da se trgnete iz stanja pospanosti u koje ste zapali.

Anti san alarm sa lakoćom staje iznad desnog uha i ostaje na mestu čak i kada se nose naočare .

Anti san alarm je alarm koji za razliku od nekvalitetnih supstituta nema živu, već čip za kontrolu, i čuva Vaše zdravlje , imovinu i život.

 

1. Uključite alarm, pritiskom dugmeta.

2. Postavite alarm iza desnog uha i podesite ga da bude pravilno postavljen da bi bio što efikasniji. Nagnite glavu napred u opsegu 15-20 stepeni pre nego što se oglasi zvuk. Kada se ne koristite anti san alarm, prebacite ga u položaj isključeno pritiskom dugmeta.

Anti san alarm daje instant upozorenje ako zadremate i upozorava vas da ste zadremali tokom vožnje .

Studenti, računovođe, revizori! Naporno učenje i naporan rad, mogu vas uspavati na predavanju, čitaonici, za knjigom, projektima ili izveštajima. Anti san alarm će vas upozoriti kada vam se glava nagne napred usled uspavljivanja.

Umor može izazvati povrede na radnom mestu. Anti San alarm će vas upozoriti kada Vam se glava naginje napred.

Boja: Crna

Tip : zvuk

Ugao zaštite : 15 ° ~ 20 °

Veličina proizvoda: 76 * 53 * 15mm

Baterije : 3 dugmaste baterije od 1.5 V (uključene). Baterije se lako menjaju.

Sertifikat : CE

Anti san alarm odlikuje ergonomski i moderan dizajn.

Cena 1300 dinara + ptt troškovi


Reklamacije

Garancija (saobraznost) važi 2 godine od datuma kupovine proizvoda.

Anti san alarm set 3 u 1 sa punjivom baterijom

 

 rkf0123-1-2Anti san alarm 3 u 1 je alarm koji za razliku od nekvalitetnih supstituta nema živu,  već čip za kontrolu, i čuva Vaše zdravlje, imovinu i život.

Anti san alarm je jedinstven bežični uređaj koji je razvijen pre svega za sprečavanje vozača da zaspi za volanom. Uspavljivanje za volanom može izazvati veliki broj povreda i imati smrtni ishod. Kada vozite umorni, san ne možete da kontrolišete. Anti San alarm Vas opominje zvukom, vibracijom ili njihovom kombinacijom   da se trgnete iz stanja pospanosti u koje ste zapali.

Anti San alarm sa lakoćom staje iznad desnog uha i ostaje na mestu čak i kada se nose naočare.

 

  1. Anti San alarm
  2. USB kabl za punjenje
  3. Uputstvo za upotrebu
  4. Auto punjač
  5. Punjač za putovanja (AC- zidni punjač)

Anti San alarm poseduje sertifikate, CE FCC ROHS
Boja:  Crna

Tip : vibracija , zvuk

Ugao zaštite : 15 ° ~ 20 °

Baterije: punjive

Sertifikat : CE FCC ROHS

Baterije su punjive, prilikom normalne upotrebe mogu trajati do 100 sati. Tip alarma je 3 u 1 multifunkcijski alarm, kombinuje zvuk I vibraciju, a ima i režim mirovanja.

Cena 2700 dinara + ptt troškovi


Reklamacije

Garancija (saobraznost) važi 2 godine od datuma kupovine proizvoda.