Najčešća pitanja

Anti San alarm je namenjen profesionalnim vozačima I vozačima prilikom duže vožnje, najčešće prilikom putovanja na letovanja i zimovanja. Anti San alarm je namenjen i radnicima angažovanim na obezbeđenju imovine, studentima, rukovaocima mašina, i svima koji mnogo rade, pogotovo noću.

Anti san alarm poseduje ugrađen senzor osetljiv na pokret, potupno neškodljiv jer za razliku od konkurentskih proizvoda, ne sadrži živu već čip koji reaguje na pokrete glave pod uglom od 15°-25°. Zvukom jačine 85 db, vibracijom kao i njihovom kombinacijom upozorava vozača na opasnost od uspavljivanja za volanom, ili na radu kao i tokom učenja.

Nije. Za razliku od proizvoda koji koriste živu, Anti San alarm ima ugrađen čip.

Anti San alarm 3 u 1, radi po istom principu, ali koristi punjive baterije i poseduje mogućnost zvučnog obaveštavanja, vibracije, kao i njihove kombinacije. Uz Anti san alarm 3 u 1, dobijaju se pored Anti San alarma: USB kabl za punjenje, uputstvo za upotrebu, auto punjač i punjač za putovanja (AC- zidni punjač).

Svaki proizvod koji se nalazi u prodaji je prošao testiranje proizvođača i uvoznika. Garancija (saobraznost) važi 2 godine od datuma kupovine , uz pravilnu upotrebu ičuvanje proizvoda, opisanu u Uputstvu za upotrebu.

Anti San alarm možete poručiti putem ovog web sajta, izborom na strani proizvoda, slanjem mejla na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozivanjem broja telefona 011/8484- 939 011/406-77-80, 063/7751-028, 063/267-760 ili 062/240-49-90. Proizvod se plaća prilikom dostave od strane kurirske službe, ili uplatnicom.

Takođe, proizvod se može kupiti u Batajnici u prodajnom mestu House of Money doo, Majora Zorana Radosavljevića 150.

Kako da se borimo sa pospanošću u vožnji? Radio? Otvoreni prozori? Podešavanje alarma mobilnog telefona da vas potseti da poverite svoj nivo pospanosti na putu? Neki novi automobili dolaze sa inteligentnim sistemima za uzbunjivanje pospanih vozača.